Om oss

Namnets ursprung kommer från det latinska ordet Econ Lic. Econ Lic betyder fullständighet inom ekonomi. Håkan och Marie har jobbat tillsammans sedan 1990 och efter 29 år tillsammans jobbar vi riktigt bra tillsammans gentemot våra kunder. Vi jobbar i täta och synkade samarbeten där inga gråzoner uppstår eller uppgifter kan falla mellan stolarna.

Vårt entreprenörskap speglar sig både i vår egen verksamhet som i våra kunders utveckling.

”Jag började min bana inom redovisning och revision på revisionsbyrån Klint & Nordlöf 1986. Efter knappt ett år på revisionsbyrå så startade jag egen verksamhet som Redovisningskonsult 1987.

Mellan åren 1987-2010 så bedrev jag egen verksamhet. Efter en avstickare under drygt 5 år (2010-2015) som anställd på större Revision och Redovisningsbyrå, så var det åter dags att slå upp portarna med egen verksamhet igen.

Kreativa lösningar inom skatteområdet intresserar mig mycket liksom att utveckla entreprenören i mig. Både med egna verksamhetsidéer och att jobba med kunder i deras uppstarter och utveckling.”

Auktoriserad Redovisningskonsult

Håkan Åberg

”Jag har jobbat inom redovisning tillsammans med Håkan sedan 1990 så man kan gott kalla oss ett radarpar inom redovisning.

2010 följde jag med Håkan till en större byrå och där stannade jag i drygt 5 år innan jag bestämde mig för att starta egen verksamhet tillsammans med Håkan.

Jag tycker att jobbet som redovisningskonsult är ett väldigt roligt och omväxlande arbete. Jag är duktig på att reda ut problem och hitta lösningar. Jag har genom åren också skaffat mig erfarenhet inom löneområdet vilket ger mig en bred kunskap om det mesta som har med redovisning att göra.”

Auktoriserad Redovisningskonsult

Marie Singborn

Jag har arbetat med redovisning inom olika branscher sedan 2001. Som redovisningskonsult började jag på en mindre byrå 2008.

Marie och Håkan lärde jag känna 2012 då vi arbetade tillsammans på en större byrå. När de startade EconKonsult kändes det naturligt att fortsätta arbeta med dem. Det jag gillar bäst med att jobba här är att jag får jobba med många olika kunder inom olika branscher. Jag lär mig nya saker med olika kunder för att sedan kunna använda det i olika sammanhang med andra kunder.

Arbetet som redovisningskonsult är det roligast jobb jag har haft. Jag gillar när det händer saker och arbetet är väldigt omväxlande. Precis så är det att jobba på EconKonsult!

Redovisningskonsult

Jessica Holmström